Máme tady zase konec měsíce, takže i nové objevy Za duben těch objevů bohužel není tolik, což je hlavně kvůli tomu, že jsem do obchodů chodila minimálně. Tak snad už bude situace lepší a v květnu vám to vynahradím. Když jsem dávala tenhle článek dohromady, tak mi došlo, že to jsou vlastně skoro všechno snídaně. Takže tomu říkejme „snídaňová edice“.
Musím přiznat, že jsem se poslední dobou ovesných kaší už docela přejedla. Zkusila jsem vyzkoušet novou (hodně jsem poslední dobou snídala jen „Kancelářskou kaši“ od Nominalu) a koupila jsem si v Lidlu tuhle. Od LeGracie mám strašně ráda müsli a ani tahle kaše nezklamala. Doporučuju.
Dále tu mám tip na „mug cake“. Je od značky Semix, kterou jsem předtím neznala. U jiných ovesných hrníčků mi často přijde, že jsou bez chuti, ale tenhle je super. Mám hrozně ráda kombinaci jablka a skořice. Oboje je tam dost cítit. Jen škoda, že není bez přidaného cukru. Koupila jsem ho v Tetě.Moc nejsem fanynka hotových směsí z obchodu. V dubnu jsem ale narazila hned na dvě, které mi přijdou super. Tuhle směs na lívanečky už možná znáte. Vím, že už jsem jí v obchodech několikrát viděla, ale až teď jsem jí vyzkoušela. Já lívance ke snídani miluju, ale bohužel jsem většinou líná ráno čekat, než udělám těsto a osmažím je. Takže tahle směs je pro mě ideální. Stačí přidat mléko a vejce a je hotovo. Koupila jsem jí v Globusu.
V dm drogérii jsem koupila tuhle bezlepkovou směs na čokoládovou buchtu. Kromě toho, že je bezlepku, tak je i veganská a bio. Směs stačí jen smíchat s vodou a olejem (klidně kokosovým) a těsto je hotové. Já přidala ještě mandle na ozdobu. Myslím, že je to ideální směs, když chcete něco upéct, ale máte málo času.