Bezlepkové objevy – květen

Je tu opět začátek nového měsíce a to znamená, že se tu s vámi zase podělím o bezlepkové potraviny, které jsem za květen vyzkoušela a oblíbila si je. Tentokrát je to taková všehochuť, kde najdete od každého něco.

Dalším tipem jsou tyčinky od Crispins. Jsou super například na večer k televizi nebo na oslavu místo klasických tyčinek nebo brambůrek. Navíc mají i lepší složení. Pizza příchuť mi chutná ze všech nejvíc. Kupuju je taky v Globusu.


A ještě jeden podobný tip. Vyzkoušela jsem ještě kukuřičné krekry od značky Benlian s příchutí sweet chili a mile mě překvapily. Jsou chuťové mnohem lepší než podobné rýžové krekry, kterých je v obchodech spoustu. Kupuju je v Globusu.


V květnu jsem také poprvé vyzkoušela mouku od Schäru. Dříve jsem pekla z bezlepkové směsi od Jizerky, ale teď jsem se rozhodla vyzkoušet Bread-mix od Schäru. Nedovedu posoudit, jestli je jedna z nich lepší nebo horší. Z obou se mi peče dobře a obě doporučuju. Koupíte jí v například v dm, v Globusu nebo i v jiných obchodech, kde mají trochu větší výběr potravin od Schäru.



Děkuju za přečtení článku a třeba se něčím inspirujete 😊

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *